Ajankohtaista | Jštš rukouspyyntŲ | Tarjan terveiset | Tietoa SakarjastaEf.4:32
Olkaa toisianne kohtaan ystävällisiä, hyväsydämisiä, aanteeksiantavaisia...

Olen miettinyt tätä anteeksiantamista viime aikoina paljon. Ei ole aina helppoa antaa anteeksi, vaikka sanookin mielessään. Tai ääneen.-Annan anteeksi. Kaikki sanat loukkaa ja tekee sydämeen jäljen.
Voi, kuinka monta kertaa olisi pitänyt purra kieleen ja tukkia suu! Mutta, ihmislapsi on vajavainen.
Kärsivällisyyttä on hyvä harjoitella. Siinä rukous on hyvin tärkeässä asemassa.
Isä meidän rukouksessa pyydetään.-Anna anteeksi meille meidän syntimme, niin kuin mekin anteeksi annamme niille, jotka ovat meitä vastaan rikkoneet? Matt.6:13 jatkuu. Sillä jos te ette anna anteeksi, ei Isäkään anna meille anteeksi! Tämä vetää totiseksi ja tekee nöyräksi. Mekään emme saa rikkomuksiamme anteeksi, jos pidämme mielessämme anteeksiantamattomuutta! Muistan erään puhujan joka vertasi anteeksiantamattomuutta myrkkyyn! Eli jos sinulla olisi vastalääke jollekin myrkylle, minkä joku ihminen on saanut. Et kai käännä selkääsi, ja jätä häntä kuolemaan? Ei, menet kiireesti, ja annat tuon vastalääkkeen ja jäät odottamaan vaikutusta. Voimme vain kuvitella, mitä tuolle ihmiselle tapahtuu. Mikä helpotus ja kiitos. Näin käy. On ihana antaa anteeksi ja saada anteeksi. Kun annamme elämämme Jeesukselle. Hän poistaa kaikki, ihan kaikki rikkomuksemme siinä hetkessä. Niitä ei enää ole. Siksi on hyvin tärkeää, että tässä asiassa teemme samoin. Matt.18:21 Jeesus sanoo Pietarille, kun Pietari kysyy.-Kuinka monta kertaa pitää antaa anteeksi? Ihanko seitsemän kertaa? Jeesus vastaa.-Ei seitsemän kertaa, vaan seitsemänkymmentä kertaa seitsemän! Voi rakkaat veljet ja siskot. Siinä sitä työsarkaa. Herra kuitenkin tuntee meidän heikkoutemme ja tulee avuksi, kun me sitä Häneltä pyydämme. Ole siis armahtavainen myös itseäsi kohtaan. Kun pysymme päätöksessä antaa anteeksi. Herra tulee aivan varmasti mukaan! Iloa sinun loppu kesääsi. Ole rauhallisella mielellä, sinun syntisi on annettu anteeksi. Jeesus teki sen työ Golgatalla. Ja jos et vielä tunne Jeesusta? Suosittelen lämpimästi, tutustu ihmeessä, huomaat, miten on kevyempi kulkea!
Siunatkoon Jumala sinua ja antakoon rauhan sinulle t√§n√§√§n. Koskettakoon tervehdytt√§v√§sti sieluasi ja ruumistasiūüíďūüôŹ

t. Tarja

Aukioloajat:
Ma-ti 9-12

Puh.
041 7542759Sähköposti sakarjavirkkala@gmail.com