Ajankohtaista | Jätä rukouspyyntö | Tarjan terveiset | Tietoa SakarjastaHei ystävät!

Kaappeja siivotessani löysin pienen itse tehdyn vihkosen, johon olen kirjoittanut seitsemän hyvää asiaa itsestäni. Tarkoitus oli kymmenen. Mutta en vielä ole löytänyt kolmea viimeistä.
Tämän neuvon sain terapeutiltani joitakin vuosia sitten, kun kävin läpi elämäni kipeitä asioita.
Meillä ihmisillä on monesti vaikea hyväksyä virheitämme tai ulkonäköpaineet ovat liian suuret. Tuijotamme omia virheitämme, arvostelemme tekemisiämme. Vertaamme itseämme toisiin ja se taas tuo monesti kateutta. Miksi en minä? Sen sijaan meidän kuuluisi kääntää katseemme ylös. Jeesukseen Kristukseen. Isään Jumalaan, kaiken luojaan. Luojaan, joka teki minutkin. Luojaan joka teki sinut. Kun otamme vastaan Jeesuksen, saamme oppaaksi Pyhän Hengen, joka alkaa pikkukerrassaan nostamaan itsetuntoamme. Laulussani sanotaan.
-Olen Pyhä Henki, tulen pieneen sydämees,
teen asuntoni sinne, kuljen aivan hiljalleen.
Herrasi suo kuulee, Hän auttaa haluaa.
Kuuntele hiljaa, kuuntele hiljaa.
Jumalalle me kelpaamme juuri tälläisinä, tässä hetkessä, juuri siinä paikassa missä olemme ja millaisia olemme. Hän tiesi jo kun me olimme vielä idullamme, millaisia Hän meistä tekee. Hän tiesi mihin paikkaan kukin menee tai joutuu. Itse muistan joskus katkerana ajatelleeni, miksi sain tuon perheen. Missä oli lyöntiä, alkoholia....Mutta vuodet ovat näyttäneet miten ne asiat ovat vahvistaneet ja olen saanut montaa ihmistä lohduttaa. Ymmärrys kasvaa ja rakkaus toisia kärsineitä kohtaan. Nyt syksyllä tuli kaksikymmentä vuotta siitä kun rukouspalvelu aloitettiin.
Monen monta tarinaa olen kuunnellut ja kiitoksella vien Herralle, että olen saanut tehdä tätä työtä.
Sinä rakas ystäväni joka kipuilet erinäisten asioiden kanssa, tahdon sanoa sinulle.- Käännä katseesi Jeesukseen. Hän auttaa sinua kasvamaan oikeanlaiseen ihmisyyteen. Sellaiseksi, joksi Jumala sinut tarkoitti ja halusi. Pikku hiljaa, hiljaa ja rakkaudella. Olethan Hänen luotunsa.

Ja mitä pienessä vihossani on hyvät asiat? Kirjoitan ne siksi, koska tiedän monen teistä jäävän miettimään, mitä ne olivat.
Kansi, siinä lukee.-OLEN.....Huumorintajuinen, hyvä pitämään kodin siistinä, hyvä tekemään ruokaa, hyvä äiti, luova, kuuntelija, kannustaja.

Kirpeitä syysilmoja sinulle.


Siunatkoon Jumala sinua ja antakoon rauhan. Koskettakoon tervehdyttävästi sieluasi ja ruumistasi💓🙏

t. Tarja

Aukioloajat:
Ma-ti 9-12

Puh.
041 7542759Sähköposti sakarjavirkkala@gmail.com