Ajankohtaista | Jätä rukouspyyntö | Tarjan terveiset | Tietoa Sakarjasta6.5 oli rukoussunnuntai-sydämen puhetta Jumalan kanssa.
Jes. 38:16 Herra, minun sydämeni elää sinulle, anna rauha hengelleni, vahvista minua, tee minut terveeksi!
Meillä on Jumalan edessä lupa olla rikki. Saamme mennä luottavaisin mielin armoistuimen eteen. Juuri sellaisena kuin olemme. Ilman teeskentelyä. Ei ole mitään niin pientä tai suurta asiaa, mitä emme voisi tuodä Hänelle tiettäväksi. Ja on asioita joita emme jaksa kantaa yksin. Siksi on kuuntelijoita. Sielunhoitajia. Tarvitsemme monesti myös täsmärukousta. Siitä on yksi esimerkki 2Moos.17:8-13. Alamekilaiset tulivat taistelemaan Israelia vastaan. Heidän taistellessaan Mooses piti käsiä ylhäällä ja kun hän väsyi oli vihollinen voitolla ja taas kun nosti kätensä olivat voitolla. Lopulta avuksi menivät Aaron ja Huur. He pitivät Mooseksen käsiä ylhäällä niin kauan, että voitto tuli.
Kun todella emme jaksa yksin kantaa, tulee kantajat auttamaan. Jos sinulla on jokin asia tällä hetkellä, joka tuntuu ylitsepääsemättömältä, älä epäröi pyytää apua. Jos tuntuu, ettet uskalla tai kehtaa puhua ihmiselle. Puhu Jumalalle. Hän kuulee sinua. Ja minä, tässä hetkessä rakas ystäväni rukoilen ja kannan taakkaasi kanssasi vieden sen Jumalalle tiettäväksi. Pyydetään sitä rauhaa hengellesi, ja että Hän sinut parantaa ja antaa voiton. Hänen kasvojen edessä ei kasvosi häpeästä punastu. Hän ei anna sinun hävitä.
Jaak.5:13-16 Jos joku teistä kärsii vaivaa, niin rukoilkoon. Jos joku on hyvillä mielin, veisatkoon kiitosta. Jos joku teistä sairastaa, kutsukoon tykönsä seurakunnan vanhimmat. Ja he rukoilkoot hänen edestänsä, voidellen hänet öljyllä Herran nimessä. Uskon rukous pelastaa sairaan, Herra antaa hänen nousta jälleen ja jos hän on syntiä tehnyt, niin ne annettakoon anteeksi. Tunnustakaa toisillenne syntinne ja rukoilkaa toistenne puolesta, että parantuisitte. Vanhurskaan rukous voi paljon kun se on harras.


Rukous 95- Tule kanssamme Herra Jeesus, tule kanssamme rukoilemaan. Tahdon kertoa ilot ja surut, tahdon kanssasi laulaa vaan. Anteeksi syntimme annat, armoas meille jaat. Sinun kanssasi tahdomme olla, saamme rakkautes tuntea taas.

t. Tarja

Aukioloajat:

Puh.Sähköposti sakarjavirkkala@gmail.com