Ajankohtaista | Jštš rukouspyyntŲ | Tarjan terveiset | Tietoa SakarjastaJonkun lapsi

Tästä on jo vuosia kun katselin tuota n. 13 vuotiasta tyttölasta kaljapullo kädessään. Katselin ja mietin...En pahalla, vaan säälien. Miksi minulla olisikaan mitään oikeutta tuomita? Kun itselläni oli tuon ikäisenä viinipullo toisessa kädessä ja toisessa tupakka. Tuo nuori tietenkin ymmärsi "tuijottamiseni" väärin ja näytti kansaivälisen sormimerkin. Ajatuksiini tulikin mieleen , miten herkästi me aikuiset tuomitsemme nuorten käyttäytymisen. En tietenkään puolustele itseäni tai nuoria, jotka alkavat käyttämään liian nuorina päihteitä. Siihen on monia syitä, miksi oireilemme näin.
Sanotaan.-Tuosta lapsesta ei koskaan tule ihmistä...? Mitä? Emmekö ole ihmisä jo idullamme. Onhan Jumala meidät luonut. Muistan kuinka itsekin kuulin tuota lausetta monesti. Voin kertoa, että monista kapinallisesta keskisormen heiluttajasta on tullut kelpo suomen kansalainen.
Mutta, entäs ne lapset, jotka eivät selviä kuiville vesille? Noita turvattomia, jotka on hylätty. Jotka on tuomittu jo ennen kuin ovat syntyneetkään. Sodan jalkoihin jätetyt, kadulle heitetyt.
Viemäreissä ja kaatopaikalla asuvat. Nuo ihmislapset, elävät sielut, jotka tuntevat. He pitävät viimeisillä voimillaan elämästä kiinni. Koettaen selviytyä tämän päivän, huomisen...Tai koska päihteet veivät voiton...
Itken kun katson näitä taistelijoita. Voisin olla itsekin kadun lapsi?
Olen läheltä katsonut rakkaan tyttäreni taistelun irti huumeista (olen saanut luvan kertoa, hän itsekin on puhunut seurakunnassa tilastaan.)Seurauksena, että Skitsofrenia puhkesi. Mutta, hän voitti taistelun. Otti vastaan Jeesuksen.
Kaikki eivät ole voittajia. Kuinka paljon joudumme lukemaan päihde kuolemista. Kuinka nuoren ihmisen elämä loppuu niin surullisella tavalla. Miten me vanhempina kestämme sen kaiken taistelun, häviön?
Haluan uskoa, että Jumala ojentaa kätensä heitä kohti, ottaen nuo ihmisrauniot luokseen. Jeesus ei tullut terveiden takia, ei! Hän tuli sairaiden takia. Hän lunasti omalla kärsimyksellään meidän syntimme ristillä. Hän tulee sinne, missä on synti suureksi tullut, jotta armo tulisi vielä suuremmaksi. Kuinka toivoisin, että nämä kärsivät ottaisivat vastaan Jeesuksen.

Huuda avuksesi Herraa hädän päivänä! Hän haluaa auttaa sinua! Ps.50:15.

Huudetaan mekin heidän puolestaan, jotka kärsivät, apua Jumalalta! Sillä Hän haluaa, että kaikki tulisivat tuntemaan Hänet ja pelastuisivat.


Siunatkoon Jumala sinua ja antakoon rauhan. Koskettakoon tervehdytt√§v√§sti sieluasi ja ruumistasiūüíďūüôŹ

t. Tarja

Aukioloajat:
Ma-ti 9-12

Puh.
041 7542759Sähköposti sakarjavirkkala@gmail.com