Ajankohtaista | Jätä rukouspyyntö | Tarjan terveiset | Tietoa SakarjastaSak.4:6 Ei sotaväellä, eikä voimalla. Vaan Minun Hengelläni, sanoo Herra Sebaot!
On asioita, joista mieli kuohahtaa helposti. Ihmismieli lähtee äkkiä miettimään, mitä pitäisi tehdä? Saattaa unohtua.-Ai niin, jos alottaisin rukouksella:) Meidän perheessä ollaan aika tulisieluisia. Tarvitsemme rukousta silloin vielä enemmän. Saatetaan sanoa jotain rumaa, kun ei kerkiä miettimään. Sanoilla on valtava painopiste. Vaikkakin pyydämme anteeksi, annamme anteeksi. Sanomisemme jää kuitenkin taustalle soimaan. Varsinkin kun mennään henkilökohtaisuuksiin. Voi kun muistaisimme silloin. Ei omin voimin! Kieli on on elin mitä ei saada kuriin.
Tai kun puskemme itse eteenpäin, omin voimin. Kyllä minä pärjään yksinkin, kyllä minä jaksan, kyllä minä osaan....Kuulostaako tutulta:)
Loppuun lainaus kirjasta, (Virtoja erämaassa.)
Mäellä kävellessäni huomasin pienen pojan ponnistelevan polkupyörällä ylöspäin. Ilmeisesti se ei ollut helppoa, mäki oli jyrkänlainen. Apu tuli hitaasti ajavan auton muodossa. Ajoi samaan suuntaan, ja kun se tuli pojan kohdalle, hän yhtäkkiä tarttui kiinni auton takana riippuvasta rivasta. Arvaat, mitä tapahtui..poika pääsi hetkessä mäen huipulle. Silloin mieleeni välähti jotain.-Kas, minähän olen aivan kuin tuo pikkupoika, hengästynyt ja heikko. Pyöräilen ylöspäin vaikeuksien vuoria ja ne ovat viemäisillään voimani. Mutta tässähän on tarjolla Herran Jeesuksen vahva käsi. Minun on päästävä kosketuksiin Hänen kanssaan ja pysyttävä vaikka vain uskon pikkusormella kiinni Hänen otteessaan. Se antaa minulle tarpeeksi voimaa viedä päätökseen työni, mikä juuri nyt näyttää ylivoimaiselta. Kun tämä totuus selvisi minulle, väsymys katosi ja uusi voima vuosi olemukseeni.

Tämän kannan rukouksena meidän kaikkien kohdalla, jotka emme aina muista mistä apu haetaan ensin.
Pakko kirjoittaa myös omat laulun sanat, jotka sain kerran rukouksessa.

Olen Pyhä Henki, tulen pieneen sydämees, teen asuntoni sinne, kuljen aivan hiljalleen.
Herrasi suo kuulee, Hän auttaa haluaa. Kuuntele hiljaa, kuuntele hiljaa....

t. Tarja

Aukioloajat:

Puh.Sähköposti sakarjavirkkala@gmail.com