Ajankohtaista | Jštš rukouspyyntŲ | Tarjan terveiset | Tietoa SakarjastaTammikuu 2018 on jo lopuillaan. Aika on mennyt nopeasti ja murheissakin. Menetimme joulun alla kaksi ystävää. Mutta, ilo kuitenkin siitä että he jälleen näkevät rakkaansa. Hyvä ystävämme on toistamiseen sairaalassa ja on ollut pitkään. Hoidamme hänen kolmea koiraansa. Ihania pieniä karvapalloja. Paikka jossa asumme, antaa meille myös iloa luonnon eläimistä. Olipa niityllä karannut lammaslaumakin jota nauraen ihailimme. Tulivat vielä toistamiseenkin.
Ajatukseni lampaista ja yleensä eläimistä sai mieleni ajattelemaan raamatussa kerrottavista eläimistä. Jumlalla on ollut aina myös tehtäviä niille. Jos kirjoittaisin kaikista raamatun eläimistä ja kuinka Jumala antoi neuvoja ei sakarjan sivut riittäisi. Eläimistä puhuminen ja kirjoittaminen on yksi lempiaiheitani. Muutamasta kuitenkin tahdon kirjoittaa ja jakaa teidän kanssanne. Mietitään aasia? Ajatelkaa miten polleeta on ollut viedä Maria selässään Beetlehemiin? Maria, joka kantoi Jeesus lasta.
Entäs kun Jeesus ratsastaa aasin selässä ja ihmiset laulaa Hoosiannaa. Ihme ettei tuon aasin kaula nyrjähdä kun on niin nokka ylöspäin:) Voi miten ihana mielikuva. Kolme itämaan tietäjää ja kolme ylvästä kamelia. Kyyhkynen laskeutuu Jeesuksen päälle. Jeesusta verrataan karitsaan. Meistä Jumalan lapsista puhutaan, olemme Hänen lampaansa, jotka kuulevat Hänen äänensä.
Laulamme joulun alla porsaita äidin oomme kaikki...Keksin, että voimme laulaa..Lampaita Herran oomme kaikki....Jotkut väittävät, että eläimet eivät pääse taivaaseen. Niillä ei ole sielua?Lue Saarnaaja 3:19-21. Myös kehotetaan olemaan juomatta eläimen verta, koska siinä on sen sielu..3Mooses 17:14
Taivaassa on ihmeellisiä eläimiä, joita raamatussa kuvataan. On leijonan päätä, kotkan kynsiä...jn.
Jesaja 65:25 Jumala tekee uuden taivaan, uuden maan. Susi ja lammas käyvät yhdessä laitumella. Leijona syö rehua kuin raavas, ja käärmeen ruokana on maan tomu. Ei missään Minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sanoo Herra.

Siksi kunnioittakaamme Jumalan luomia eläimia ja otetaan kiitollisena vastaan niiden osoittama rakkaus. Sekä ymmärrämme myös terveellä tavalla pelätä villieläimiä. Minä uskon, kun aikani on mennä Isän tykö. Saan nähdä kaikki rakkaat eläimeni myös. Nämä kolme karvapalloa ovat vieressäni kun kirjoitan tätä ja niitä katsoessani vain vahvistuu, miksi eivät pääsisi, ovathan ne todella Jumalan luomia.

Sinulle siunausta ja jos olet jonkin eläimen onnellinen omistaja myös rakkaalle eläimellesi siunausta.

t. Tarja

Aukioloajat:

Puh.Sähköposti sakarjavirkkala@gmail.com