Ajankohtaista | Jt rukouspyynt | Tarjan terveiset | Tietoa SakarjastaHei, nyt alamme käymään uskontunnustusta Vähä katekismuksen kanssa. Itseäni ainakin nämä ruokkivat ja vahvistavat. On ihanaa kuinka Luther sai lahjan kertoa, mitä tarkoittaa Jumalan sana. Toivon, että sinäkin saat voimaa ja myös lohdutusta näistä sanoista. kiinnostavia lukuhetkiä.

Ensimmäinen uskon kohta. MINÄ USKON JUMALAAN

Uskontunnuksessa on lyhyesti sanottu, mitä Jumala antaa meille ja mitä Hän tekee hyväksemme. Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta. Mutta Jumala lahjoittaa meille uskon ja avaa sydämemme rakkaudelle.
Järkemme ei voi käsittää Jumalaa. Hänen olemuksensa syvyydet jäävät myös uskovalle salatuiksi. Jumala on kuitenkin ilmoittanut meille itsestään kaiken, mikä on tarpeen, jotta voimme elää uskossa Häneen. Jumala lähestyy meitä Luojana, Lunastajana ja Pyhittäjänä. Hän on kolmiyhteinen Jumala- Isä, Poika ja Pyhä Henki. Jumala on luonut kaiken, Hän on tullut kaltaiseksemme Pojassa ja Hän on läsnä Pyhässä Hengessä. Jumala ei ole pelkkä kaukainen alkusyy eikä persoonaton voima. Vaan Hän vaikuttaa luomakunnassa ja historiassa ja kohtaa meidät henkilökohtaisesti. Uskontunnustus on Jumalan hyvien tekojen ylistys. Samalla kun pyydämme uskoa itsellemme, kiitämme Jumalaa Hänen rajattomasta rakkaudestaan. Uskossa otamme vastaan Jumalan lahjat ja turvaamme Häneen, pidämme Hänen lupauksiaan tosina ja uskallamme heittäytyä niiden varaan. Kirkon yhteinen usko tukee meitä myös silloin, kun oma usko horjuu.

Siunatkoon Jumala sinua ja antakoon rauhan. Koskettakoon tervehdyttävästi sieluasi ja ruumistasi.🐥🐝🐞🌻🌼🌷

t. Tarja

Aukioloajat:
Ma-ti 9-12

Puh.
041 7542759Sähköposti sakarjavirkkala@gmail.com