Ajankohtaista | Jätä rukouspyyntö | Tarjan terveiset | Tietoa SakarjastaHei, nyt alamme käymään uskontunnustusta Vähä katekismuksen kanssa. Itseäni ainakin nämä ruokkivat ja vahvistavat. On ihanaa kuinka Luther sai lahjan kertoa, mitä tarkoittaa Jumalan sana. Toivon, että sinäkin saat voimaa ja myös lohdutusta näistä sanoista. Kiinnostavia lukuhetkiä.

NOUSI KOLMANTENA PĂ„IVĂ„NĂ„ KUOLLEISTA, ASTUI YLĂ–S TAIVAISIIN, ISTUU JUMALAN, ISĂ„N, KAIKKIVALTIAAN, OIKEALLA PUOLELLA JA ON SIELTĂ„ TULEVA TUOMITSEMAAN ELĂ„VIĂ„ JA KUOLLEITA....

Kuolema ei voinut pitää Kristusta vallassaan. Raamatun ennustusten mukaisesti Hän nousi kuolleista. Viikon ensimmäisenä päivänä opetuslapset näkivät tyhjän haudan ja hämmentyivät. Kun he kohtasivat ylösnousseen Herransa, he alkoivat ymmärtää, mitä oli tapahtunut. Kristuksen ylösnousemus on voitto kuolemasta. Perkeleen valta on taittunut, eikä kuolemalla ole enää viimeistä sanaa. Kuoleman voittaja vapauttaa meidät myös muista pahan tuhovoimista. Meitä odottaa ylösnousemus ja iankaikkinen elämä. Taivaaseen astunut Kristus hallitsee kaikkivaltiaan Isänsä oikealla puolella. Emme voi enää nähdä Jeesusta samalla tavalla kuin Hänen aikalaisensa, mutta lupauksensa mukaan Hän on aina meidän keskellämme. Kristus rukoilee meidän puolestamme. Hän tuntee kipumme ja tuskamme, koska Hän on elänyt ihmisen elämän. Aikojen lopulla Kristus tulee takaisin. Kaikki joutuvat nöyrtymään Hänen valtansa ja oikeudenmukaisen tuomionsa alle. Iankaikkisesta kadotuksesta meidät pelastaa vain Kristuksen armo. Kristitty odottaa luottavasti tulevaisuutta ja sitä päivää, jolloin Kristuksen valtakunta tulee näkyväksi.

...JA JEESUKSEEN KRISTUKSEEN, JUMALAN AINOAAN POIKAAN, MEIDĂ„N HERRAAMME, JOKA SIKISI PYHĂ„STĂ„ HENGESTĂ„, SYNTYI NEITSYT MARIASTA, KĂ„RSI PONTIUS PILATUKSEN AIKANA, RISTIINNAULITTIIN, KUOLI JA HAUDATTIIN. ASTUI ALAS TUONELAAN,(Katekismuksessa sanotaan helvettiin..) NOUSI KOLMANTENA PĂ„IVĂ„NĂ„ KUOLLEISTA, ASTUI YLĂ–S TAIVAISIIN, ISTUU JUMALAN, KAIKKIVALTIAAN ISĂ„N OIKEALLA PUOLELLA JA ON SIELTĂ„ TULEVA TUOMITSEMAAN ELĂ„VIĂ„ JA KUOLLEITA..

MITÄ SE MERKITSEE? Uskon, että Jeesus Kristus, Isästä ikuisuudessa syntynyt tosi Jumala ja neitsyt Mariasta syntynyt tosi ihminen, on minun Herrani. Hän on on lunastanut minut, kadotetun ja tuomitun ihmisen, ostanut omakseen ja voitollaan vapauttanut kaikista synneistä, kuolemasta ja Perkeleen vallasta, ei kullalla, eikä hopealla, vaan Pyhällä, kalliilla verellään ja syyttömyydellään, kärsimisellään ja kuolemallaan. Hän lunasti minut, jotta tulisin Hänen omakseen, eläisin kuuliaisena Hänen valtakunnassaan ja palvelisin Häntä ikuisessa vanhurskaudessa, viattomuudessa ja autuudessa, niin kuin Hän itsekin kuolleista nousseena elää ja hallitsee iankaikkisesti. Tämä on varmasti totta.

Rakas lukijani, ota tämä itsellesi ja usko että tämä on totisesti totta. Sinut on lunastettu kalliilla verellä ja sinä olet Hänen ja olet arvokas.


Siunatkoon Jumala sinua ja antakoon rauhan. Koskettakoon tervehdyttävästi sieluasi ja ruumistasi.🌻🌼🌷

t. Tarja

Aukioloajat:
Ma-ti 9-12

Puh.
041 7542759Sähköposti sakarjavirkkala@gmail.com