Ajankohtaista | Jštš rukouspyyntŲ | Tarjan terveiset | Tietoa SakarjastaDaniel 9:23 Kun sinä aloit rukoilla, lähti sana liikkeelle... Näin Danielille ilmoitettiin. Näin käy myös meille, kun alamme rukoilla. Sana lähtee liikkeelle. Vaikka emme näe vastauksia. Sana on liikkeellä. Vastaukset voivat olla aivan jotain muuta, mitä odotamme. Olen rukoillut paljon perheeni puolesta. Herran suurta armahdusta. Olemme käyneet paljon kipeitä asioita läpi ja käymme edelleen.
Tyttäreni sairaus.(skitsofrenia) Mieheni keskivaikea aivovamma, jonka sai kolarissa. Erotti meidät lopulta toisistamme. Kipu menetyksestä. Poikani hakattiin n. kolme viikkoa sitten Helsingissä ryöstöyrityksen yhteydessä. Vasemman puolen kaikki kasvojen luut pirstoituivat. Leikkaus onnistui hyvin. Nyt toipuu täällä maaseudun rauhassa. Kiitän Jumalaa, on elossa. Poikani huoltajuuskiista, en ole nähnyt rakasta pojanpoikaani yli vuoteen....Mutta, minä jaksan uskoa Jumalan hyvyyteen. Kaikella on aikansa. Ja saamme nähdä hänen hyvyytensä tässä elävien maassa. Jobin kärsimykset ovat meitä montaa hyvin lähellä. Kuitenkin hän kesti kaiken vaivan, kivun, menetyksen. Uskon tien. Hän ei kironnut Jumalaansa. Sanoi.- Miksi emme ota vastaan pahaakin, kun otamme vastaan hyvänkin?
Näin se vaan on rakkaat ystäväni. Meille ei ole luvattu helppoa tietä. Mutta Jeesuksessa me kestämme ja jaksamme uskoa myös hyvyyteen.
Tänään 2.6 minä iloitsen auringosta. Kolmesta pienestä hoitokoirasta. Ystäväni leikkaus onnistui. Saan aloittaa työkokeilun nimissä taas puhelinpäivystyksen. Saan laittaa kasvimaata.
Saan rukoilla.....Rakastan puhetta Jumalan kanssa, onhan Hän Isäni.
Saan muistaa sinua, joka nyt luet kirjoitustani. Ja kun ahdistun, tiedän että Herra on lähelläni, Hän on myös sinun lähelläsi iloissa ja suruissa.

Loppuun runoni vuodelta 1996

Ahdistus, ikävä painaa sydämeni jokaisen osan puristuksiin.
Kuin kylmä käsi olisi ottanut sen nyrkkinsä sisälle.
Tule Jumalani, vapauta,
ota sydämeni, lämmitä.
Tee eläväksi, tee terveeksi!

Kesäisin tervehdyksin Tarja

Aukioloajat:
Ma-ti 9-13
Ke 16-20

Puh.

041 7445634Sähköposti sakarjavirkkala@gmail.com